Återse Stockholm med betongarbete

Det konstigaste jag gjort var nog när jag flyttade till Stockholm för att jobba med betongarbeten. Jag kan inte riktigt komma på något som kan mäta sig med det valet, eller med den perioden.

Ni vet vad jag brukar säga: När man arbetar med det som jag gör får man testa många olika saker. Tillslut har man testat så många saker att man knappt kan komma på något mer. Jag var inne i en sådan period när jag fick testa på betongarbeten i Stockholm.

Hade det inte varit för er följare så hade jag nog aldrig någonsin ens kommit på tanken. Det var först när en av er skrev en kommentar som fick stor spridning som ljuset gick upp för mig – och tydligen också för er. ”Testa betongarbete och dra till Stockholm. Det finns gott om jobb här!” skrev någon och bifallet lät inte vänta. Jag kommenterade också att det lät intressant och bad om att få veta mer.

Ja, sedan gick det ungefär 2 veckor och jag hade bestämt att det skulle bli mitt nästa miniprojekt. Ärligt talat: Vilket ställe är bättre att dra till än Stockholm för att arbeta med betongarbeten? Knappast något i Sverige i alla fall, eller hur?

När jag satte mig på tåget för att åka uppåt mot Stockholm och arbeta med betongarbeten fick jag en insikt; Jag hade nästan aldrig tidigare satt min fot i Sveriges huvudstad. Är det inte helt bisarrt? Jag menar: Många väljer säkerligen aktivt att inte besöka Stockholm alldeles oavsett om de ska arbeta med betongarbete eller ej, menar jag. Jag däremot, jag hade bara inte tänkt på saken särskilt noggrant. Jag kunde, där och då på mitt säte i tåget, inte förstå varför det inte kommit att bli oftare.

Jo, jag hade förvisso varit i Stockholm innan jag åkte dit för betongarbete. Men det var en så kort tid att det knappt räknas. Det var när jag var ca 14-15 och min storebror bjöd mig till huvudstaden för att gå på innebandy. Jag minns knappt var eller varför och hur vi bodde när vi var där. Kanske skulle jag nu återse det när betongarbete i Stockholm var min nya bransch.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *