Om mitt städföretag

Frågestunden fortsätter. Förra gången hann jag bara besvara en bråkdel av alla frågor om städföretaget som inkommit. Idag ska jag låta besvara ett antal av det jag lämnade därhän sist. Mycket nöje.

Vad gör ert städföretag?

Det korta svaret är att vi levererar några av de bästa och mest effektiva tjänsterna i Sverige. Vi är faktiskt ett av de mest heltäckande städföretagen i Sverige. Detta kan jag säga utan minsta tvekan.

Jag misstänker dock att vissa av er är mer intresserade av det lite längre svaret om vårt städföretag. Ja, alltså vad vi exakt gör/erbjuder. En av våra mest populära tjänster är, föga förvånande, den som handlar om att vi levererar regelbunden städning. Här arbetar vi med såväl barnfamiljer, ensamhushåll, äldre människor och företag. Städföretaget erbjuder också en rad andra tjänster; exempelvis städning vid flytt, städning av särskilt stor omfattning och städning av särskilda faciliteter. Man kan säga att vårt städföretag åtar sig precis det som kunderna ber oss om. Det är det som gjort oss marknadsledande.

Är det kul att ratta ett städföretag?

Vet ni vad, det är faktiskt skitkul. Många av er vet nog att jag har jobbat med andra saker innan jag och min vän startade städföretag. Jag var faktiskt 39 år när vi drog igång verksamheten som nu varit igång i snart ett helt decennium. Det är väldigt roligt att manövrera den här typen av verksamhet. Inte minst för att det alltid, varje dag, är som att lägga ett pussel. Kunderna vill ha ut så otroligt olika saker av oss som städföretag. Behoven varierar och för att vi ska få nöjda kunder måste vi anpassa oss därefter. Det gör vi, och det har vi också blivit bättre på under åren som gått. Det är förmodligen det som bidragit till våra framgångar. Så väljer i alla fall jag att se det.

Kommer du köra städföretag livet ut? 

Nej, någon gång kommer jag allt att försöka gå i pension. Jag har redan pratat med min 10-åring om att hon skulle kunna ta över verksamheten. Med tanke på att hon velat vara bonde, polis, företagare och ishockeyproffs inom loppet av ett halvår är jag dock osäker. Vi får helt enkelt se om hon önskar ta över städföretaget.

Undrar ni om ni får lov att skicka in fler frågor? Då har ni inte varit uppmärksamma. Jag vill alltid att ni ska höra av er till mig när ni undrar något. Så om du saknar svaret på din fråga, om städföretag eller annat: Skicka in den!

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *